دانلود آهنگ کجا رتی از امیر رحمان خسروی

Amirrahaman Khosravi - Koja Rati

دانلود آهنگ نقش چیم از امیر بیرانوند

amir beyranvand - naghsh chim

دانلود آهنگ کشکله از ابی سکوند

ebi sakvand - keshkelah

دانلود اهنگ پدر از رهام خورشیدوند

Roham khorshidvand - pedar

دانلود آهنگ بال چش از خداداد قلاوند

khodadad ghalavand - Bal chash

دانلود آهنگ سردرگمی از مصطفی صوفی زاده

mostafa soofizadeh - sardar gomi

{{song.title}}
در حال پخش {{song.artist}}
{{currentSong.title}}: {{currentSong.artist}}
{{currentPlayedTime}} / {{duration}}
{{loop.value}}

مصادیق تخلفات اجرای آثار موسیقایی اعلام شد

دسته بندی :

782

بدون دیدگاه

۱۱ مرداد , ۱۴۰۱

مصادیق تخلفات اجرای آثار موسیقایی اعلام شد

(تشکیل یک شورای جدید) مصادیق تخلفات اجرای آثار موسیقایی اعلام شد

 

پارند موریک / شورای رسیدگی به تخلفات انتشار و اجرای آثار موسیقایی دفتر موسیقی تاکنون ۸ جلسه تشکیل داده و در این مدت ۴۴ رأی در این شورا صادر شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دفتر امور موسیقی، برابر آئین نامه نظارت بر انتشار و اجرای آثار موسیقایی، شورای رسیدگی به تخلفات انتشار و اجرای آثار موسیقایی در دفتر موسیقی تشکیل می شود.

اعضای این شورا طبق آئین نامه شامل نمایندگانی از تشکل های حوزه موسیقی، نماینده شورای شعر، ترانه و کلام، نماینده شورای موسیقی این دفتر و مدیران دفتر موسیقی هستند. این در حالی است که در ۸ جلسه برگزار شده شورای رسیدگی به تخلفات ۴۴ رأی صادر شده است.

در این جلسات تخلفات صورت گرفته از سوی شرکت‌ها، موسسات، خوانندگان و گروه‌های موسیقی در حوزه انتشار و اجرای آثار موسیقایی رسیدگی شده که از آرای صادره از سوی این شورا می‌توان به تذکر شفاهی یا کتبی (بدون درج در پرونده)، تذکر شفاهی یا کتبی (با درج در پرونده)، تعلیق مجوز یا مجوزهای مورد تقاضا (از یک ماه تا یک سال) و عدم صدور مجوزهای جدید (از سه ماه تا یک سال) اشاره کرد.

انتشار آثار بدون اخذ مجوز از دفتر موسیقی، عدم تطبیق اثر صوتی و تصویری منتشر شده با مجوز صادره از سوی دفتر موسیقی، انجام حرکات نمایشی در اجرای صحنه ای موسیقی بدون اخذ مجوزهای لازم، به کار بردن کلمات ناشایست بر روی استیج، پوشش نامناسب خواننده و اعضای گروه، اجرای پلی بک، حضور افراد غیرمرتبط بر روی استیج حین اجرای صحنه‌ای، پخش نماهنگ و محتوای بدون مجوز یا خارج از موارد تعریف شده و هرگونه رفتار خارج از عرف اجراهای صحنه‌ای توسط خواننده و یا اعضای گروه، تأخیر در شروع اجراهای صحنه‌ای از سوی برگزارکنندگان، جعل مجوزهای دفتر موسیقی و موارد مشابه برخی مصادیق تخلفات اجرای آثار موسیقایی هستند.

برابر آیین نامه، چنانچه تخلفات رخ داده در هر استانی باشد، آن استان با تشکیل جلسات مشابه، صلاحیت رسیدگی به موارد مربوطه را دارد.

 

مصادیق تخلفات اجرای آثار موسیقایی اعلام شد



ارسال دیدگاه